Hugo Drechou i Sandra Santanyes s’emporten la victòria a la Copa Catalana de Corró d’Amunt

23/03/2014
BTT

Hugo Drechou i Sandra Santanyes s’emporten la victòria a la Copa Catalana de Corró d’Amunt


El poble de Corró d’Amunt ha estat l’escenari de la segona prova de la Copa Catalana BTT Internacional. Després de dos anys d’absència, la CCI tornava a aquest petit  poble de Les Franqueses del Vallès per veure un dels circuits clàssics del campionat i, també, un dels més exigents.
Sota un dia radiant, els millors especialistes de BTT han pres la sortida a Corró d’Amunt, una prova que ha demostrat novament que és una de les millors proves i com així ho destacaven els mateixos corredors un dels millors circuits d’Europa, la falda del Montseny, les inmillorables instal•lacions i un poble entregat…fan la formula perefcet per obtener una prova de prestigi.

En l’aspecte esportiu prop de 400 participants han afrontat un dur circuit de 8km. La cursa ha estat marcada pels emocionants duels entre Hugo Drechou i Ismael Ventura en categoria masculina i Sandra Santanyes i Anna Villar, en la femenina. Finalment, Drechou i Santanyes s’han imposat en les lluites respectives i han aconseguit pujar al graó més alt del podi.
Abans de començar, les autoritats han donat el tret de sortida a la gran matinal de Btt que ha viscut Corró d’Amunt d’avui. Han estat presents l’alcalde Francesc Colomé, el regidor d’Esports José Ramírez i el president del Club Ciclista Corró d’Amunt, Josep Mauri.
Recordem que la propera prova de la Copa Catalana serà el dissabte 12 d’abril a Collbató, en el cap de setmana de La Portals. El mateix dissabte tindrà lloc La Portals Caminada i Ultra, i la pedalada es celebrarà el diumenge 13 d’abril.