Aquest cap de setmana arrenquen les brevets 2014 de La Fuliola

22/03/2014
Cicloturisme

Aquest cap de setmana arrenquen les brevets 2014 de La Fuliola

Per segon any, els companys de la secció ciclista de l’Ateneu Popular de La Fuliola (Lleida) proposen dues brevets per aquesta temporada 2014. La primera, de 200 quilòmetres, es celebrarà aquest proper diumenge 22 de març. El 300 es durà a terme el diumenge 12 d’abril i serà classificatòria per la BPB2014 que es celebrarà el cap de setmana del 24 i 25 de maig.

Detall dels dos recorreguts.

Brevet 200 km: dissabte 22 de març, 7:00 h
La Fuliola, Tornabous, Bellpuig, Belianes, L’Espluga Calba, Tarres, Albi (control), La Pobla de Cèrvoles, La Bisbal de Falset, Palma d’Ebre, Flix, La Granadella (control), El Soleràs, Castelldans, Arbeca, Vilanova de Bellpuig, Castellnou de Seana (control), Ivars d’Urgell, La Fuliola.

Brevet 300 km: dissabte 12 d’abril, 6:00 h
La Fuliola, Bellpuig, Belianes, L’Espluga de Francolí, Prades (control), Albarca, Cornudella de Montsant, Morera de Montsant, Vilella Baixa, Cabaces, Vinebre (control), Flix, Riba-roja, Fayón, Mequinenza (control), Seròs, Maials, Llardecans (control), Sudanell, Lleida, Bell-lloc, Bellvis (control), Els Arcs, Linyola, Vallverd, Ivars d’Urgell, La Fuliola.

Les dues proves sortiran des del número 64 de l’Avinguda de Catalunya de La Fuliola. Recordeu que per poder participar heu de tenir llicència federativa de ciclisme i també serveix la de triatló, al tractar-se d’una excursió personal tal i com descriu el reglament de brevets. No hi ha possibilitat de contractar llicència de dia. A la web http://www.ateneupopular.cat/ teniu tota la informació i el formulari d’inscripcions.