La marxa Les Goges obre inscripcions

22/03/2014
Cicloturisme

La marxa Les Goges obre inscripcions

Aquest any la Marxa de Les Goges, amb ànims de continuar millorant vol afegir alguns nous atractius a la pedalada. El Club Ciclista Banyoles, com organitzador d’aquesta prova ciclista no competitiva, ha preparat alguns canvis en el recorregut, que esperem que agradin als ciclistes que el diumenge 6 d’abril de 2014 acudeixin a la cita ciclista de Banyoles.
Fins el dia 4 d’abril estaran obertes al Web del Club les inscripcions per participar a la marxa ciclista, limitada a 500 participants que tindran el privilegi de viure de primera mà la llegenda de les Goges. Volem mantenir-nos com una trobada ciclista que lluita per mantenir un nivell alt de qualitat i evitar les massificacions. El preu de la inscripció és de 25 euros, que dona dret a la participació a la marxa, cronometratge, avituallaments, dinar final i obsequis, entre d’altres serveis que s’ofereixen. Una novetat important d’aquest any és el nou sistema de xip integrat al mateix dorsal, que no implica cap sobre cost addicional pels participants.
Hi han previstos dos recorreguts per adaptar-se a les necessitats de cadascun dels participants. La sortida i l’arribada tindrà lloc a Banyoles, iniciant un recorregut apassionant de constants turons i turonets, fins a enfilar-se per les muntanyes de la Garrotxa i del Ripollès, tornant per la ruta dels volcans fins a l’Estany. El recorregut llarg amb 140 km i un total de sis colls acumula un desnivell de 2.600 m, conservant com l’any passat la pujada per la Vall del Bac i el pas per Santigosa, el sostre de la marxa a 1.057 m. Aquest recorregut llarg és puntable pel VII Circuit Ciclopirineus de Cicloturisme, que organitza la Federació Catalana de Ciclisme El recorregut curt molt més assequible, amb 93 km de distància acumula un desnivell de 1.500 m després de passar per 4 colls muntanyosos. En tots dos recorreguts s’ha afegit a pocs quilòmetres de l’arribada la pujada inèdita al Coll de Falgons.

Inscripcions a http://www.ccbanyoles.com/