L´ exposició de Miquel Poblet gaudeix d´ una nombrosa benvinguda

22/03/2014
Carretera

L´ exposició de Miquel Poblet gaudeix d´ una nombrosa benvinguda

Aquest migdia de dijous el Museu Olímpic de Barcelona ha inaugurat l´ exposició “Records de Miquel Poblet”, una mostra que es perllongarà fins el 6 d´ abril oferint un seguir d´ objectes com maillots, trofeus, cartells i fotografies del millor ciclista català de la història.
L´ acte de inauguració comptà amb una nodrida assistència de gent del ciclisme acompanyat l´ expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, la tinent alcalde de Barcelona, Maite Fandos, el secretari general d´ Esports, Ivan Tibau, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Josep Bochaca, i varis expresidents de la FCC com Alfred Esmatges, Jordi Mariné, Alfons Molist i Carme Mas més els antics ciclistes professionals Angel Edo, Melcior Mauri i Josep Jufré.
L´ acte es completà amb un documental obra de Jordi Escursell que compta amb la participació de ciclistes i personalitats de l´ època que conviviren amb Poblet: Jordi Mariné, Vicenç Iturat, Albert Sant, Francesc Masip, Gabriel Saura, Angel Paris, Federico Martín Bahamontes, Gerard Fuster i Alfred Esmatges. El documental es podrà gaudir durant la durada de l´ exposició al museu situat a la muntanya de Montjuïc.