Els pilots catalans adquireixen experiència al British Open de BMX

18/03/2014
BMX

Els pilots catalans adquireixen experiència al British Open de BMX

El darrer cap de setmana, quatre corredors catalans van disputar la coneguda British Open, per tal de agafar més curses internacionals de cara als europeus i mundial de Rotterdam a més de preparació per la Copa del Món UCI Supercross que es farà al mateix circuit de Manchester entre el  16 i 20 d´ abril.
Griselda Artigas, guanyadora de l´ edició British Open 2013 al circuit de Manchester, no va tindre una bona cursa degut a una caiguda que va patir dos dies abans mentre entrenava. No va poder passar la primera ronda eliminatòria dons podia agafar bé el manillar.
Saul Conde, categoria cadet, va fer una magnífica cursa. Va començar a vuitens de final on va passar, també va superar còmodament els quarts de final i a la semifinal va quedar en sisena posició. Es pot concloure que fou una gran cursa per ell, degut a que la categoria cadet ja és molt forta.
Per part dels dos elits assistents, Oscar Camero (primer any elit) i Adrian Garcia (primera cursa circuit supercross) van poder entrenar i agafar una bona experiència en un circuit totalment remodelant i extremadament tècnic amb el focus a la Copa del Món del proper mes. No van superar la primera ronda eliminatòria.
Anotar la presencia del campió del Món, Liam Philips (elit) amb moltes seleccions estrangeres (Canada, Bèlgica, Holanda, Alemanya i  Suïsa) amb motiu de la imminent Copa del Món.
La propera cursa internacional pels corredors catalans serà la primera màniga del Campionat d´ Europa a Zolder, Bèlgica.