Marc Trayter inicia l´ Open Tactic guanyant

17/03/2014
BTT

Marc Trayter inicia l´ Open Tactic guanyant

El nou format del "OPEN TACTIC BTT – La Caixa" ha tingut una resposta molt positiva un nou record de 440 participants a la sortida. El Club Ciclista REM de Riudarenes va preveure recorreguts de 32, 21 i 10 quilòmetres amb rutes exigents però divertides pels entorns  d' Argimon.
A la volta llarga el corredor Elit Marc Trayter (L' Escala-Empuries) ha estat el  dominador i brillant guanyador en solitari, seguit de Guillem Muñoz (Tomas Belles), Umbert Almenara (Bicis Esteve), Roger Argelaguer (Fasol Bikes, Christian Collados (Bike Area Llagostera), Jordi Quintanas (Cromoly Vall del Terry), Albert Oller (Fanatic Bikes Celrá) i Xavier Ariza (La Torreta), qui fou el millor júnior.
En quant la cursa de 21 quilòmetres,  el master Pere Batllori (Bicio Oci Niner Team) s´ ha imposat en un frec a frec amb Jaume Estañol (Transports Porqueres) i Xavier Ferrer (Platja d' Aro). La primera dona fou Jamie D. Bookwalter (USA Racing Team), i el primer cadet Ruben Gonzalez (Medina).
El primer de la cursa infantil d´ onze quilòmetres fou Alex Martin (Premià de Dalt) seguit de Manel Corralero (Blanes) i Raul Sebastianes (Comdibal). Les tres primeres noies foren  Ivette Espinar (Artsport CE), Mariona Cosa (L' Escala- Empuries) i Mireia Trias (Palafrugell).  Un altre èxit de la matinal foren les curses de Promoció amb més de 100 nens i nenes amb els circuits habituals per totes les categories. Com a cloenda, una exquisida botifarra da, premis i obsequis per tots.
 
La propera cursa serà el dia 30 d´ aquest mes a Santa Coloma de Farners.