Tribut de la Unió Ciclista Sabadell als seus socis

10/03/2014
Carretera

Tribut de la Unió Ciclista Sabadell als seus socis

Fa uns dies , al Restaurant de Can Mauri, amb una participació d´una setantena de socis i acompanyants, el tradicional esmorzar de germanor de la Unió Ciclista Sabadell.
Excel•lent teló de fons, amb tots els trofeus exposats, una fotografia de mida gran de l´ex-company Mingo Jové (q.e.p.r.), qui fora un dels membres més emblemàtics de la Unió, i un panell de fotografies excepcional, amb vàries generacions de ciclistes, des d´una sortida del Campionat de Sabadell de l´any 1926, la imatge de l´homenatjat enguany Josep Perez Font, una fotografia de Miquel Poblet, lluint els colors blancs i blaus de la secció ciclista del Centre d´Esports Sabadell, els reglaments i premis d´aquella època i el cartell del 84 Campionat de Sabadell i 43 Trofeu Joan Escolà, amb els ex-corredors Zúñiga i Laguía pujant un port.
Durant l’acte es premià els ciclistes més regulars de la temporada passada: Miquel Romero Ortiz, Saturnino Hernandez, Josep Montserrat, Santiago Gutierrez, Antoni Soler i Antonio Matinez.
Seguidament es feu entrega de la insígnia d´ argent als socis amb 25 anys d´antiguitat, Eudald Bach, Manuel Izquierdo, Josep Mata, Jordi Romero, Colin D. Mahoney, Francisco J. Lara i la INSIGNIA D´OR i un magnífic Guardó al soci amb 50 anys de fidelitat a l’entitat,  Josep Perez Font. El Regidor d´esports de l’ajuntament de Sabadell, Sr. Ayuso, dirigí unes paraules de felicitació i encoratjament als presents de cara a la nova temporada.  Tancà l´Acte el President de la Federació Catalana de Ciclisme, Sr. Josep Bochaca, qui feu menció de la història, trajectòria i reconeixement que la UNIÓ te dins del ciclisme català. Una fotografia de conjunt, amb premiats i acompanyants va cloure una formidable matinal ciclista.