Enllestides les brevets del CC Granollers i a Lleida

11/03/2014
Cicloturisme

Enllestides les brevets del CC Granollers i a Lleida

Per tercer any consecutiu, els amics del Club Ciclista Granollers, de la mà d’en Juan Zarrias, ens proposen quatre brevets per aquesta temporada 2014. La primera, de 200 quilòmetres, es celebrarà aquest proper diumenge 16 de març. El 300 es durà a terme el diumenge 27 d’abril, el 400 serà el dissabte 17 de maig i el 600 començarà el dissabte 7 de juny. Les brevets de 300 i 400 seran, a més, classificatòries per la BPB2014 que es celebrarà el cap de setmana del 24 i 25 de maig.

A continuació podeu veure el detall del recorregut de 200 quilòmetres.

Brevet 200 km: diumenge 17 de març, 7:00 h
Granollers, Cardedeu, Sant Celoni, Hostalric, Les Mallorquines, Santa Coloma de Farners, Vilobí d’Onyar (control), Bonmatí, Sant Martí de Llèmena, Les Planes d’Hostoles (control), Anglès, Sant Hilari Sacalm (control), Breda, Sant Celoni, Granollers.

Les quatre proves tindran com a lloc de sortida el Pavelló Esportiu El Tubo de Granollers. Recordeu que per poder participar heu de tenir llicència federativa de ciclisme i també serveix la de triatló, al tractar-se d’una excursió personal tal i com descriu el reglament de brevets. No hi ha possibilitat de contractar llicència de dia. A la web www.ccgranollers.com/brevets teniu tota la informació i el formulario d’inscripcions.

Brevets a Lleida

Els actius amics de l’Sprint Ciclo Club Pobla, encapçalats per l’incansable Àlex Roca, organitzen per tercer any dues brevets amb sortida i arribada a la localitat lleidatana de Tàrrega. La primera, de 200 quilòmetres, tindrà lloc aquest mateix dissabte dia 16 i començarà a la zona de càmping de Tàrrega (carretera de Tarragona) a les 7 hores del matí. Des del mateix lloc, però el dia 26 d’abril a les 6 hores del matí, partirà el recorregut de 400 quilòmetres, que serà classificatori per la BPB2014 del cap de setmana del 24 i 25 de maig.

Tot seguit us detallem els itineraris de totes dues brevets.

Brevet 200 km: diumenge 16 de març, 7:00 h
Tàrrega, Vilagrassa, Balaguer, Algerri (control), Alfarràs, Binéfar, Monzón, Castejón del Puente (control), Monzón, Binéfar, Alfarràs, Algerri (control), Balaguer, Vilagrassa, Tàrrega.

Brevet 400 km: dissabte 26 d’abril, 6:00 h
Tàrrega, Cervera, Sant Ramon, Calaf, Rajadell, Molí de Boixeda, Sant Joan de Vilatorrada (control), Súria, Cardona, Solsona (control), Biosca, Ponts (control), Artesa de Segre, Balaguer, Alfarràs, Binéfar, Monzón (control), Albalate, Zaidín, Fraga, Seròs (control), Aitona, Soses, Alcarràs, Lleida, Les Borges Blanques (control), Arbeca, Bellpuig, Tàrrega.

Recordeu que per poder participar a les brevets heu de tenir llicència federativa de ciclisme en vigor i també serveix la de triatló, al tractar-se d’una excursió personal tal i com descriu el reglament de brevets. Per aquest motiu els organitzadors no faran llicència de dia als ciclistes que no estiguin federats.

Teniu tot els detalls d’aquestes cites al bloc http://www.brevetsdelleida.blogspot.com/.