400 cicloturistes a la Terra de Volcans

11/03/2014
Cicloturisme

400 cicloturistes a la Terra de Volcans

La Marxa Terra de Volcans recorda amb el seu nom els volcans de fa molts anys en algunes comarques gironines com la Selva o La Garrotxa i aquest diumenge ha obert amb bon èxit el calendari gironí  de cicloturisme amb un bon dia primaveral i una participació superior els 400 amants del ciclisme de lleure, que s’han divertit de valent amb carreteres privilegiades per fruir del ciclisme.
El Club Ciclista Amer Hipra va dissenyar dues rutes per escollir 139 i 90 km, amb poblacions emblemàtiques i carreteres amb alguns cims estil “Tour” com Sant Hilari o el mític Coll de Bracons encara amb capes de neu per les voreres.
La volta llarga tenia l’arribada a Sant Martí Sacalm sota el Santuari del Far amb 10 km de 1ª categoria com a tram lliure. Com era d’esperar alguns professionals residents a Girona van aprofitar per afinar la forma. Fou el cas del mateix Cameron Meier per a pujar primer i que estarà a la Volta a Catalunya, darrera seu hi van pujar Luis Arza, Francesc Julia, Octavi Fontane, Marc Tenas i  Alba Canet, la primera noia.
A l’arribada a Amer es fa celebrar un bon dinar i es va lliurar un obsequi record com a cloenda d’una marxa molt satisfactòria. Cal agrair com sempre la col•laboració dels Mossos d’Esquadra.