Llistat d´ equips de competició inscrits a la FCC

12/03/2014
BTT

Llistat d´ equips de competició inscrits a la FCC

En base a  tots els documents d’inscripció d’equips de competició, la Federació ha elaborat el llistat de tots els equips inscrits  fins a 1r de març.  Per veure-la podeu clicar a http://www.ciclisme.cat/contenido.php?seccion=equips_inscrits
És important remarcar que per poder ser inclòs a la classificació per equips de qualsevol cursa o bé puntuar al Ranquing per equips serà necessari inscriure-us com Equip de Club a la FCC o a la RFEC.
Recordem que heu de formalitzar el document d’inscripció Equips de Club FCC 2014,  que podeu trobar a la web  www.ciclisme.cat  dins el menú de normativa o clicant  a http://www.ciclisme.cat/contenido.php?seccion=docs_equips&path=./docus_equips/Documents%20equips&id, i enviar-lo per correu electrònic a llicencies@ciclisme.cat, o per correu postal/fax a la FCC.
L’assignació de dorsals l’estem fent en base a aquest document amb els esportistes inscrits a cada equip de competició.
Tots els Clubs poden formar equips per participar en els esdeveniments ciclistes de la FCC o bé de la RFEC. El nom de l'equip i el del patrocinador podran figurar a la llicència i a les classificacions.
- Per formar Equip de Club de Carretera, categories Infantil, Cadet, Júnior, Elit/S’23, Màster, es necessari un mínim de 4 esportistes per categoria.
- Per formar Equip de Club de BTT–XC és necessari un mínim de 4 esportistes incloses totes categories.          
- Per formar Equip de Club de Descens, BMX, Trial, Pista: mínim de 3 esportistes incloses totes categories.