El Catema – Baix Ter presenta les seves sis noies

04/03/2014
Carretera

El Catema – Baix Ter presenta les seves sis noies

L’única formació Gironina de ciclisme femení, el Catema – Baix Ter, va fer el passat dilluns la presentació oficial de l’equip a les instal•lacions del càmping Mas Patoxas, un dels nous patrocinadors per afrontar aquesta temporada, juntament amb el patrocini principal Catema.cat, i els diferents col•laboradors com Supermercats Jodofi, Diputació de Girona i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.
Enguany l’equip estarà format per les tres corredores que ja pertanyien a l’Equip el 2013: Judit González, Berta Guinó, i Júlia Ribas, i tres noves incorporacions: Judit Domingo, Paula Sellol, i Oiane Sanz.
L’objectiu principal de l’equip amb Àngel González i Sergi Güell al capdavant, és seguir formant les ciclistes després de la seva etapa en les categories inferiors del club, i dona’ls-hi la oportunitat de seguir pedalant amb tota la confiança que suposa tenir un equip al darrera.
El Catema-Baix Ter, donarà total prioritat al calendari Català, tant pel que fa a ciclisme de carretera, BTT i pista. El calendari es veurà completat amb algunes proves del Trofeo Euskaldun Femení, i algunes proves del calendari francès.