Santa Perpètua obre l'Open BCN 2014

28/02/2014
BTT

Santa Perpètua obre l'Open BCN 2014

Aquest diumenge, 2 de març, s’inicia a la localitat de Santa Perpètua de la Mogola, l'Open territorial de BCN. Aquesta és la primera de les sis proves que formaran part d'aquest Open territorial 2014, inclòs en les proves del rànquing Català. Dins del campionat , s'han assignat dues proves en les que es donaran punts per al campionat d'Espanya. La primera serà la prova de la Roca i la segona la cursa de Lliçà d'Amunt. Les inscripcions , amb la possibilitat de inscriure’s el mateix dia de la cursa, també podran participar corredors amb llicència cicloturista amb l'assegurança de dia. Dins de l'Open també hi haurà el format de Kids cup per a les categories de principiants, alevins i infantils. Les inscripcions seran de 8:30h a 9:30h per a l`Open i fins les 10,30 els petits.
Es recorda als corredors la importància de respectar l'horari, ja que en aquesta primera prova s'assignaran els dorsals amb un cost de 3 euros per recollir el dorsal, que quedara en propietat del corredor i  serà per a totes les proves d'aquest campionat.
Els 25 primers de la categoria elit i Sots 23 de la temporada 2013 tenen reservat el dorsal segons la classificació  final .

CALENDARI     OPEN     BARCELONA          BTT–XC

Març 2            Santa Perpetua de la Mogoda            CC El Cau de la Bici

Abril 6            Sant Vicenç dels Horts                      PC Bons Amics

Maig  25         Taradell                                              BTT Osona

Juny 1             la Roca del Vallés                              La Torreta Bike

Juny 8             Les Roquetes                                     Bike Garraf