La Marxa femenina La Torreta obre el primer circuit DonaBike

28/02/2014
BTT

La Marxa femenina La Torreta obre el primer circuit DonaBike

La Federació Catalana juntament amb  DonaBike,  i la col•laboració dels Clubs Federats, organitza un circuit de marxes de BTT, 100% de participació femenina. El calendari  estarà format per les proves que inscrites al calendari de la FCC, optin a estar dins aquest circuit, amb un total  de 8 proves de BTT, tipus oci i de participació femenina.
Obtindran premi final,  Mallot Donabike + obsequi  Llibre Cultura Ciclista,  totes les participants a un mínim de 7 proves i que tinguin llicència anual de la FCC. També totes les participants amb un mínim de 6 proves rebran un obsequi FCC i Llibre Cultura Ciclista.
El proper diumenge dia 2 de març, a La Roca del Vallès, tindrà lloc la primera de les marxes BTT del Circuit DonaBike 2014. Organitzada pel Club Ciclista La Torreta Bike, a les 10h del mati, des del Parc de Valldoriolf, es donarà la sortida per completar el  recorregut de 31 km. La propera i segona prova  del Circuit serà el 23 de març a Palafrugell amb la primera edició de la Marxa del Suro del CC Palafrugell.

En breus dies, es detallarà la resta de calendari i reglament.

Per veure tota la informació a http://www.latorretabike.com/ i a latorretabike@gmail.com