Godall obrí el DH Challenge

25/02/2014
DHi

Godall obrí el DH Challenge

El cap de setmana 22 i 23 de Febrer la localitat de Godall (Tarragona) ha acollit la prova inaugural de la DH Challenge 2014, cursa organitzada per Unió Ciclista Santa Bàrbara.
Un total de 250 inscrits s’han donat cita a la Serra de Godall en un circuit físic i pedregós amb 1.3 km de llargada i un desnivell de 177 metres que finalitzava amb un salt espectacular a la Plaça Major del poble. A la plaça es trobava el paddock amb carpes dels sponsors principals como Rumble Bikes i altres sponsors locals de la prova.
El traçat, considerablement físic en la part inicial i final però amb una zona intermitja divertida i ràpida amb salts, ha fet gaudir a tots els participants. L’excel•lent clima, la bona organització i els grans resultats han fet d’aquesta prova un èxit absolut.
El guanyador indiscutible de la prova ha estat el canari del Vadebicis Edgar Carballo marcant un increïble 2m 10s 580ms amb la seva Mondraker Summum, qui s’ha traslladat a viure a Barcelona per a poder dedicar-se totalment al descens. El segon calaix del pòdium Elit Expert ha estat pel valencià Jorge García del Ciclos Domingo amb la seva Mondraker Summum qui ha marcat un temps de 2m 11s 644ms. El tercer lloc ha estat pel rider de Torrelles de Llobregat, Pol Romero, del Intense-GoPro amb la seva Intense 951 EVO i un temps de 2m 14s 888ms. El quart i cinquè lloc l’han ocupat el Dani Algarra de l’Intense-GoPro i en Jonathan Anaya de The Bike Village-La Poma, respectivament.
En categoria elit ha guanyat Adrian Palau del Flowbikestore.com seguit de Javier Guijarro i Jose Aleixandre. En Juniors ha quedat en primer lloc Ferran Jorba de l’Intense-GoPro seguit d’Alex Marin i Guillem Sanz. El primer calaix de pòdium cadets ha estat per Carlos Von Heyden seguit de Roger Mateos i Javier SanRoman. En infantil el primer lloc ha estat per Pol Marin seguit de Pere Calxada i Marc Jover. El pòdium femines èlit ha estat encapçalat per Blanca Julià seguida de Mireia Boscà i Telma Torregrosa, mentres que el pòdium femines cadet/junior ha estat per Blanca Aracil seguida de Cristina Urgell i Marina Molviedro. La categoria Màster-30 l’ha guanyat Manel Arasa seguit de Xavier Temporal i Joan Vicente. El guanyador Màster-40 ha estat Ramón Figueras seguit d’Iban Llorens i Joan Doy. Màster-50 l’ha encapçalat Elias Joaquim Fructuoso seguit d’Antoni Prat i Juan Antonio Cotan. Per acabar, la nova categoria d’Enduro se l’ha endut l’Albert Icart seguit d’en Francisco José Montes i l’Alex Andaluz.
En finalitzar la carrera s’ha procedit al sorteig de material a càrrec de l’organització i a continuació els podis de cada categoria. Aquesta temporada la Challenge DH compte amb el suport global de SARACEN, FUNN, MADISON, LEATT i Coca-Cola.

La Challenge continuarà els propers 5 i 6 d’Abril a Cervià de les Garrigues (Lleida).