El tàndem Avila- Font guanya la Cursa Social d´ El Vendrell

17/02/2014
Carretera

El tàndem Avila- Font guanya la Cursa Social d´ El Vendrell

La quarta social organitzada per la PC Baix Penedès ha tornat ha estar acompanyada per la pluja. Ja en la graella de sortida, han vingut nomes 96 corredors desafiant el temps. Encara que de sortida els núvols no eren amenaçadors.
La cursa, com és tònica general, de sortida ha estat animada amb diversos intents d'escapada. Les dues voltes de 21 km amb terreny fàcil, fa que molts corredors busquin el seu moment per intentar escapar-se. En el tercer pas per la població del Vendrell, s'ha passat ja amb una escapada que superava el minut i amb aquesta distància s'ha afrontat el port de 3era categoria, el Coll de Santa Cristina.
Per darrera, el pilot s'anima marcant un bon ritme de pujada, on també la pluja en aquest tram ha fet acte de presencia, però tot plegat no ha impedit que Victor Iturat (Bicis Esteve) s’endugués el premi de la muntanya que estava en l'escapada. L'escapada ha estat anul•lada abans d'arribar a la població de La Juncosa del Montmell. En la baixada, el tandem format per Ignacio Avila i Joan Font han agafat el cap de cursa, ja que en la pujada havien perdut el contacte d'aquesta. Aprofitant el terreny favorable han fet una baixada arriscant molt  i han agafat una lleugera distancia sobre la resta de corredors.
En el pla, a falta de 10 kilòmetres, el pilot perdia uns 40 segons, i poc a poc anava retallant distància sobre el tàndem. Finalment la victòria ha estat pel tàndem Igancio Avila/Joan Font i ha nomes 10 segons de Marc Muñoz (Coluer Bicycles) que donava entrada al grup principal.

Classificacions

1er Classificat:  Ignacio Avila/Joan Font (CKT UAM MONTON)
2on Classificat: Marc Muñoz (COLUER BICYCLES)
3er Classificat: Josep Maria Montserrat (TRACK BIKE)

Premi de la muntanya: Victor Iturat (BICIS ESTEVE)
Equips: COLUER BICYCLES

1er Junior: Aitor Ruiz (TOMAS DOMINGO)
1er Sub23: Marc Muñoz (COLUER BICYCLES)
1er Elit: Ignacio Avila (CKT UAM MONTON)
1era Fèmina Elit: Cristina Navarro (CARIÑENA CICLES)
1er Senior: Marc Gil (U.C. VILANOVA)
1er Master-30: David Pua (MEGAELAGAS-GRALLA MOTORS)
1er Veterà 40: Josep Maria Montserrat (TRACK BIKE)
1er Veterà 50: Enric Hernàndez (PROBIKE)
1er Veterà 60: Enric Manonelles (C.C. TARREGA)

Per veure tota la informació: http://www.penyaciclistabaixpenedes.com/