L’holandès Nick Van der Meier guanya de forma brillant la II Social de Banyoles

17/02/2014
Carretera

L’holandès Nick Van der Meier guanya de forma brillant la II Social de Banyoles

Amb un gran èxit de participació, aquest matí uns 200 ciclistes han desafiat el mal temps per donar-se cita a la segona edició de la cursa social de Banyoles, amb sortida i arribada al Parc de la Draga de Banyoles.
A les 10 del matí prenien la sortida els corredors del pilot internacional que avui ha participat a la cursa, per afrontar les dues voltes al circuit passant per Serinyà, Besalú, Cabanelles (Can Vilà), Crespià, Esponellà, Melianta i final a Banyoles, amb un total de 75 km. Les categories de fèmines, cadets i Veterans 60 ho feien des de Crespià, per completar els 50 km finals. Al primer pas per la Meta Volant de Melianta ha passat de forma destacada en primer lloc el corredor Gele Van der Mard. A la segona volta al pas per Martís, s’ha adjudicat la victòria del Premi de Muntanya, el corredor del Bicis Esteve, Ruben Sánchez, que disputat la victòria entre un grup de cinc escapats, entre els quals s’hi trobava el banyolí Josep Gironès del mateix equip.
Després de ser absorbit el grup d’escapats pel pilot capdavanter, a pocs quilòmetres de l’arribada a Banyoles, la victòria s’ha disputat a l’esprint, guanyant de forma autoritària el jove holandès Nick Van der Meier de l’equip Wesland Wil Vooruit, que alhora també ha estat el primer Sub-23, seguit d’Hector Abad del Club Probike i Sergi Zafra de l’equip olotí Fortià-Lefa Team.

Guanyadors

Cadets: Jordi López (Morenito Cicles)
Júniors: David Payet (Bicis Esteve)
Sub 23: Nick Van der Meier (Wesland Wil Vooruit)
Elits: Mauricio Muller (Fortià-Lefa Team)
Seniors: Noel Ruiz (Sprint Club Andorra)
Màsters 30: Hector Abad (Probike Club)
Màsters 40: Sergi Sales (Salicru-Maasai Team)
Màsters 50: Dominique Puig (Catalan’s Team VTT)
Màsters 60: Alain Gadenne (C.C. Le Boulou)
Fèmines cadet: Berta Orozco (C.C. Le Boulou)
Fèmines Élit: Anna Espuña (Fortià-Lefa Team)