Tot preparat per la DH Challenge 2014

16/02/2014
DHi

Tot preparat per la DH Challenge 2014


La DH Challenge 2014 s’inaugurarà el darrer cap de setmana de febrer i constarà de 4 proves repartides al llarg del territori. La primera, serà el 22 i 23 de Febrer a Godall (Tarragona), seguida de Cervià de les Garrigues (Lleida), Pineda de Mar (Barcelona) i Avià (Barcelona), que posarà punt i final a la competició.
Els patrocinadors principals de la DH Challenge 2014 seran: Saracen, Madison, Funn, Rumble Bikes, Leatt i Coca-Cola, els quals donaran el màxim suport als participants I organitzadors en cadascuna de les curses.
Aquesta temporada s’han instaurat alguns canvis al reglament per tal de promocionar la participació a les curses. Totes les millores es podran trobar, en breu, a la Normativa Descens 2014 a la web de la Federació Catalana de Ciclisme (http://www.ciclisme.cat/contenido.php?seccion=normativa_descens) però com a novetats més destacades es troben les noves categories d’enduro (bicicletes amb forquilles de simple pletina i suspensió d’aire al darrera) i de promoció (llicència de cap de setmana a un preu adicional de 12€). A més, al podium pujaran els cinc primers classificats de cada categoria i es farà un podium scratx absolut.
Les preinscripcions podràn fer-se a la web de la FCC entrant a la cursa corresponent, dins de l’apartat de Calendari a www.ciclisme.cat fins les 24 h. del dimarts anterior a la cursa i tindran un preu de 25€