La Festa Randonneur premia als millors cicloturistes de llarga distància de 2013

10/02/2014
Cicloturisme

La Festa Randonneur premia als millors cicloturistes de llarga distància de 2013

El passat diumenge 9 de febrer, sota l’organització de l’AC Randonneurs Catalunya i el CC Granollers, es va celebrar a la capital de la comarca del Vallès Oriental la Festa Randonneur que va tancar la temporada de cicloturisme de llarga distància i on van ser guardonats tant ciclistes com clubs i organitzadors.
Després d’un bon dinar amb la presència de més de cent assistents -entre ells Francesc Porta, responsable a Espanya de l’Audax Club Parisien; Antonio Lobera, president del CC Granollers; dels organitzadors de totes les brevets que es fan a Catalunya i de Josep Bochaca, president de la Federació Catalana de Ciclisme- es va procedir a lliurar els diferents premis i trofeus.
Van rebre diploma i medalla els guanyadors de les distincions Randonneur 5.000, Randonneur 10.000 i la Doble Superandonneur. També es van lliurar les medalles especials i els carnets homologats de tots els participants a la Super Randonnée Prepirineu, a la Volta Ciclorandonneur a Catalunya i també a les primeres Diagonals Ibèriques. També es van lliurar diferents guardons als organitzadors i als millors en el Campionat Randonneur 2013.
Posteriorment els organitzadors van presentar les vint cites que es portaran a terme a carreteres catalanes des del mes de març fins el setembre. Van destacar dues com són el brevet de 200 km que el Club Ciclista Gràcia organitzarà el 6 d’abril en homenatge a la visita que va fer Bob Lepertel el 1989 i la tradicional Ciclomarató Barcelona-Perpinyà-Barcelona de 600 km que es portarà a terme el 24 i 25 de maig.
Des d’aquestes mateixes pàgines continuarem informant una temporada més de tots els esdeveniments randonneur que cada cop tenen més adeptes a casa nostra.

Podeu veure les fotos de la Festa al bloc de la Comissió de Cicloturisme http://www.cicloturismecat.wordpress.com/.