El diumenge es disputa la Marató de l´ Anbaso

15/02/2014
BTT

El diumenge es disputa la Marató de l´ Anbaso

El proper diumenge 16 de febrer tindrà lloc la Marató de l'Anbaso, la primera prova del circuit Scott Marathon MTB by BEST - Copa Catalana de Maratons BTT. Aquesta prova, que tindrà una distància uns 60km, es durà a terme entre les localitats d'Aguilar de Segarra i Rajadell i recorrerà els paratges de la Catalunya Central. Els millors equips i especialistes del país ja han confirmat la seva assistència i no es perdran una de les cites més habituals del calendari de maratons.
A més de la disputa de la prova competitiva, també es celebrarà una pedalada popular BTT Experience, on els bikers aficionats podran escollir entre realitzar el mateix recorregut llarg de 60km de competició, o bé un de curt de 33km, al ritme que vulguin i sense la pressió del cronòmetre. El Club Anbaso assumeix l’organització de la Marató i la pedalada popular, i ha ideat uns recorreguts apassionants per estrenar la temporada de BTT.
La sortida i arribada de la cursa seran a la zona esportiva d’Aguilar de Segarra. La prova s’iniciarà a les 9:30h i compta amb el suport dels Ajuntament d'Aguilar de Segarra i Rajadell. Les inscripcions es tancaran el dijous 13 de febrer, però el mateix dia de la prova tots aquells que ho vulguin encara es podran inscriure, tot i que amb un recàrrec de 5€, i fins a cobrir el límit de 400 participants.

Nota d´ Ocisport