Jordi Soler supera Antoni Miguel a Torroella de Montgrí

04/02/2014
Carretera

Jordi Soler supera Antoni Miguel a Torroella de Montgrí

Amb una lluïda participació d´ uns 200 corredors i una destacada organització del Club Ciclista Baix Ter es va celebrar la 2a cursa social de les 5 puntuables pel Campionat d' Hivern per totes les categories en que Mauricio Muller segueix de líder.
La cursa s´ ha disputat per un recorregut trencacames tot i que sense cap port a destacar. Els corredors han gaudit de la matinal tot pedalant pels bonics poblets del Empordanet com el mateix Torroella de d´ on han sortit a les 10h per seguir cap a Verges, Les Olives, Vilopriu, Camallera, Gaüses, St Jordi Desvalls, Flaçà, St Llorenç de les Arenes, Foixà, Rupia, Parlava, Serra d' Daro i Torroella amb un total de 91 quilòmetres i 45 per algunes categories.
La prova no s´ ha decidit fins a mitja cursa que se han format diferents grups. Al tram final uns 12 corredors han aconseguit agafar uns metres que han estat suficients per arribar junts i  disputar l'esprint final a Torroella amb el corredor Jordi Soler (Bicis Esteve) el més ràpid i brillant guanyador seguit de Antonio Miguel (CC Palafrugell) i Mauricio Muller (Fórtia-Lefa) tercer. El lliurament de premis fou estar presidit per Josep Pujols d' Esports Generalitat, amb Joan Aladid Regidor d' Esports, Miquel Teixidor, president del club, i Angel Gonzalez. Totes les 12 categories van rebre els seus premis. 

Completaren el quadre de guanyadors el cadet Alex Jaime (Comdibal), el júnior David Payet (Bicis Esteve), el sots 23 Marc Almeda (Coluer), el sènior Ferran Riera (Fortia), el master 40 Miguel Ángel Aguero (Escuredo), el master 50 Antonio de Toro (CC Blandense), el master 60 Alain Gadenne (CC Le Boulou) i la cicloturista Anna Espuña (Fortia). Eva Jacomet (CC Le Boulou), Esther Villaret (Tot-Net) y Berta Orozco (CC Le Boulou) foren les millors noies a elit, júnior i cadet.

Bescanó és la propera parada al calendari social de Girona diumenge vinent.

Font fotografia: Facebook de Jordi Soler