Mauricio Muller comença guanyant el Campionat Social d´ Hivern

27/01/2014

Mauricio Muller s’ha proclamat guanyador del Gran Premi Vila de Verges, la cursa social per totes les categories organitzada pel Club Ciclista Montgrí amb la col•laboració del Club Ciclista Verges i una participació d’uns 200 corredors.
La prova es desenvolupà en un recorregut ratoner i amb el cim de Foixà com única dificultat de muntanya. Foren 80 quilòmetres per uns i 50 per altres categories passant pels bonics pobles de l' Empordanet com Jafre, Colomers, Foixà, La Sala, Parlavà, Ultramort i Verges. En l'apartat de reconeixements cal destacar que han tingut premi els tres primers de les 12 categories i tres mallots pels guanyadors de la muntanya, metes volants i de la cursa que va estar molt animada des de el principi amb l' escapada de Joan Compte. Als últims quilòmetres vuit corredors van aconseguir escapar i a l' arribada de Verges Mauricio Muller va ser el més ràpid en un esprint molt disputat amb Oriol Escolano (Bicis Esteve) segon i Adrià Moreno (Controlpack) tercer. El lliurament de premi va estar presidit per l' alcaldessa de Verges Marta Payaró.

El proper diumenge es disputarà a Torroella de Montgrí, la segona de les 5 curses programades.

Guanyadors

Mallots de guanyador de la cursa i de premi de la muntanya i primer Elit: Mauricio Muller- Fórtia- Lefa Team
Mallot de metes volants: Joan Compte- Bicis Esteve
Sub 23: Ismael Lopez- Bicis Esteve
Junior: David Casanova- Castillo Onda
Cadet: David Gijón- Comdibal
Fe. Junior: Esther Villaret- Tot Net
Fe. Cadet: Berta Orosco- Le Boulou
Sènior: Dani Perez- Munt Bikes
Màster 30: Antonio Miguel- CC Palafrugell