El tercer Memorial Xavi Tondo i Volpini es disputa diumenge proper

29/01/2014
Carretera

El tercer Memorial Xavi Tondo i Volpini es disputa diumenge proper

Començant amb el calendari oficial de les curses socials a terres catalanes, el diumenge vinent, dia 2 de febrer a les 10,30h, prendrà la sortida de la tercera edició de la cursa social de Valls, el Memorial Xavi Tondo i Volpini. Organitzada pel grup social anomenat “Amics de Xavi Tondo” en col•laboració amb el Club de ciclisme Tondo, això com un centenar llarg de voluntaris.
Amb el mateix recorregut de 75 quilòmetres de les dues anteriors es seguiran les rutes habituals d'entrenament de Xavi Tondo tot passant per les localitats de La Secuita, Vilabella, Vila-Rodona, El Pont d'Armentera, el Pla de Santa Maria i Figuerola del Camp, amb sortida i l'arribada al Pavelló Xavier Tondo i Volpini, de Valls. Les inscripcions es podran fer el mateix dia, des d'una hora abans de la sortida al Complex esportiu d'El Fornàs.
Recordem que es tracta d´ una cursa adreçada a participants amb llicència en vigor per les categories de Juvenils, Sub23, Èlit, Sènior, Master30, Veterà40, Veterà50, Veterà60 i Èlits femenines. Amb guardons pels tres primers classificats, el millor equip i el primer de totes les categories participants. També al primer corredor local amb el Trofeu Joan Gils.
La ciutat de Valls, el seu Patronat municipal d'esports, la Diputació de Tarragona i els diferents organitzadors d'aquesta cursa social, volen seguir amb els actes esportius d'homenatge al ciclista vallenc Xavi Tondo, a la seva trajectòria i a la seva persona.

Per veure tota la informació: www.facebook.com/LaXTV