La XXIV Nit de Marxa tanca la temporada cicloturista 2013

25/11/2013
Cicloturisme

La XXIV Nit de Marxa tanca la temporada cicloturista 2013

 

El passat dissabte 23 de Novembre a la nit es van aplegar prop de 140 amics i amigues al Restaurant Sol i Vi de la localitat barcelonesa de Lavern-Subirats on es va tancar la temporada cicloturista catalana 2013.
Després d’un bon sopar, els diferents finalistes dels circuits -Challenge Catalana, Llarga Distància i Ciclopirineus-, tant ciclistes com clubs, van recollir els seus trofeus i premis. També es va premiar als organitzadors de les diferents marxes de la temporada com a reconeixement a la seva tasca, fent menció especial als clubs Sedis i Riells i Viabrea pel desè aniversari de les seves marxes i al Club Ciclista Plana Lladó per les noces d’argent de la seva Marxa Cicloturista Ciutat de Mollet.
Al final de la nit es va fer un sorteig de material ciclista cedit pels nostres patrocinadors. Coluer Bicycles va lliurar tres quadres de carretera Radar, un per cada circuit; Cycling Costa Daurada i Cambrils Park Resort van sortejar tres participacions per a dues persones a l’Estada Catalana del Cicloturisme que es farà a Cambrils els dies 22 i 23 de febrer i tres inscripcions a la Marxa Cicloturista Cambrils Park Costa Daurada del 30 de març; Cultura Ciclista també va sortejar llibres, destacant un exemplar de la biografia de Luis Ocaña que tot just acaba de sortir de la impremta; Deporvillage.com també va oferir un casc i Inverse una equipació completa de ciclisme.
Per acabar la nit, per tots els assistents al sopar també es van sortejar un lot d’ibèrics, dos estoigs de vi, dos lots de nadal i dos allotjaments d’un cap de setmana gentilesa de Barceló Viajes.
Des de la Comissió de Cicloturisme volem agrair a tots els patrocinadors de la temporada 2013 (Coluer Bicycles, Pedalier, Korporen, Cultura Ciclista, deporvillage.com, Cycling Costa Daurada), a les diferents autoritats, organitzadors, col.laboradors i als cicloturistes per la seva confiança i la seva resposta.

Podeu veure les fotos de la nit visitant aquest àlbum gentilesa de l'Àlex Roca.