Els protagonistes de la Festa del Ciclisme Català

30/11/2013
BTT

Els protagonistes de la Festa del Ciclisme Català

 

L´ any que ens deixa ha tornat a ser històric pel ciclisme català. Un cop més Joaquim Rodríguez culminà la temporada com millor ciclista de la UCI i Raquel Acinas brillà a nivell internacional guanyant la Copa del Món de ciclisme adaptat i sent podi al mundial. Tots dos seran els màxims protagonistes de la propera festa que el ciclisme de casa nostra celebrarà al INEFC de Barcelona.
Amb ells compartiran protagonisme amb José Antonio Hermida, bronze al darrer Mundial de BTT, i els ciclistes recentment retirats Joan Antoni Flecha i Xavier Florencio, a més de l´ únic director esportiu català UCI Alex Sans i els altres quatre professionals catalans David Lozano, Alberto Losada, David De la Cruz i Eduard Prades. A més, 50 anys després de la seva gran fita pujant al podi del Tour de France 1963, José Pérez Francés tindrà una mostra d´ afecte del món del ciclisme.
L’acte de cloenda del ciclisme català 2013 tindrà lloc el proper dissabte 30 de Novembre, a partir de les 6 de la tarda, a la sala d’actes de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), a Montjuic. Durant la cloenda es lliuraran els guardons assolits als Campionats de Catalunya, d’ Europa i del Món de ciclisme en totes les seves modalitats, especialitats i categories, així com una menció especial als clubs i equips que han destacat durant la temporada.
A més de Joaquim Rodríguez i Raquel Acinas, uns 150 ciclistes de les modalitats de BMX, ciclocròs, carretera, pista, BTT, trial, descens, cicloturisme i ciclisme adaptat rebran el seu  reconeixement junt els quinze clubs guardonats per mèrits esportius o per antiguitat d’organització de activitats. També hi haurà record per esportistes que han destacat als campionats del món i als circuits internacionals.