Formació d´ equips ciclistes pel 2014

13/12/2013
BTT

Formació d´ equips ciclistes pel 2014

 

 

Tots els Clubs poden formar equips per participar en els esdeveniments ciclistes de la FCC o bé de la RFEC. El nom de l'equip i el del patrocinador podran figurar a la llicència i a les classificacions.
El nom de l’equip podrà ser inclòs a la llicència, amb el nom del club, o bé amb el nom del patrocinador (màxim de dos patrocinadors). Per formar equip de club RFEC-UCI i per tant poder incloure el nom dels patrocinadors és obligatori inscriure l' Equip de Club a la RFEC-UCI. Per formar equip de club FCC i per tant poder incloure el nom dels patrocinadors es obligatori inscriure l' Equip de Club a la FCC.
- Per formar Equip de Club de Carretera, categories Infantil, Cadet, Júnior, Elit/S’23, Màster/Sènior, Veterà, es necessari un mínim de 4 esportistes per categoria.
- Per formar Equip de Club de BTT–XC és necessari un mínim de 4 esportistes incloses totes categories.          
- Per formar Equip de Club de Descens, BMX, Trial, Pista: mínim de 3 esportistes incloses totes categories.    
S’haurà de formalitzar el document d’inscripció Equips de Club FCC 2014, abans del 31 de desembre,  que podeu trobar a ciclisme.cat , impresos / inscripció Equips 2014, i enviar-lo per correu electrònic a llicencies@ciclisme.cat, o per correu postal/fax a la FCC, a llicències. A més a més, només en el cas d’inscriure l’equip a la RFEC-UCI, cal fer-ho arribar a secretaria@ciclisme.cat i s’haurà d’enviar l’acord de col•laboració/ esponsorització amb els patrocinadors i efectuar el pagament de les taxes a la RFEC.                                                             
A totes les llicències dels esportistes llistats al document d’inscripció Equips, s’haurà de marcar la casella del patrocinador que trobarà al crear la llicència, si prèviament ha fet arribar el formulari.

Es important remarcar que per poder ser inclós a la classificació per equips de qualsevol cursa o bé puntuar al ranking per equips será necessari inscriures com Equip de Club a la FCC o a la RFEC.