Les Franqueses del Vallès obriren la Copa Catalana a de ciclocròs

29/10/2013
Ciclocròs

Les Franqueses del Vallès obriren la Copa Catalana a de ciclocròs

 

La Copa Catalana de ciclocròs d´ enguany ha arrencat aquest diumenge a Les Franqueses del Vallès amb una participació de 125 participants repartits entre les diferents categories.
La tercera cursa de la matinal resultà el plat fort amb el concurs de de 58 corredors amb els primers punts en joc de les categories Elit, Sosts 23 i Master 30. Tomàs Misser s'ha imposat per davant de Francesc Xavier Carnicer i Arnau Rota. A la categoria sots 23 Mario Sinués s'ha imposat per davant d'en Borja Albarez mentre que a master30, un impressionat Pere Amado ha quedat en primera posició per davant el sempre excel•lent Santiago Segu. Destacar que aquests dos corredors que han quedat en tercera i cinquena posició de la general.
Abans es disputà una primera cursa amb 53 corredors on Joan Antoni Asensio es va imposar a la categoria de veterans 40. Per la seva part la cursa júnior caigué a les mans d´ Aitor Carbonell, davant d' Ot Doniga. A veterans 50 en Pere Batllori va entrar en primera posició per davant de Angel Blanco i Bernat del Pino. A veterans 60 Antoni Serra s'ha imposat per davant del Ramón Medina. Judit Sánchez resultà la millor noia superant Elisabet Escursell i Blanca Valles. La primera cursa reuní un total de 17 corredors entre les categories cadets, infantils, alevins i noies infantils. En cadets s'ha imposat un impressionant Jofre Cullel, a infantils Pau Costa en nois i Ariana Gilabert en noies i en alevins Sergi Darder.

La Copa Catalana de ciclocròs continua el diumenge 3 de noviembre al circuit del parc ciclista de Sant Joan Despí.