Rècord de participació per la LXV Diada Montserratina

29/10/2013
Cicloturisme

Rècord de participació per la LXV Diada Montserratina

 

Un total de 3.100 ciclistes i 120 clubs afiliats a la Federació Catalana de Ciclisme s'han aplegat aquest matí a la muntanya de Montserrat per celebrar, per seixanta-cinquè any consecutiu, el final de la temporada i donar gràcies a la Mare de Déu per les fites de la temporada.

El moment culminant de la matinal s'ha produït a les 10 hores quan el Pare Abat de Montserrat Josep M. Soler ha fet la benedicció a tots els ciclistes presents i ha tingut un bonic record pel gran Miquel Poblet, homenatjat després de deixar-nos el passat mes d'abril.

Després dels parlaments del Pare Abat i del President de la Federació Catalana de Ciclisme, Josep Bochaca, s'ha procedit a lliurar els tradicionals pin i cinta commemoratius a tots els participants i clubs assistents,  aixi com l'ofrena floral a la Mare de Deu de Monserrat.

Des de la Federació volem donar gràcies a tots els ciclistes, a l'Abadia de Montserrat, Mossos d'Esquadra, Ajuntament de Monistrol, Ajuntament de Collbató, Ocisport i voluntaris per haver fet d'aquesta Diada un gran dia de la bicicleta. Ha començat el compte enrere cap a la LXVI edició el diumenge 26 d'octubre de 2014.

Podeu veure un complet reportatge de la matinal en aquest àlbum fotogràfic.