Roger Algueraguer materialitza el domini del Bicis Esteve a la Copa Gironina

20/10/2013
BTT

Roger Algueraguer materialitza el domini del Bicis Esteve a la Copa Gironina

 

El Club Ciclista Tres Campanars ha estat l' organitzador de la sisena cursa puntuable per la Copa Gironina de BTT  amb més de 300 "bikers" en el marc de la festa de Sant Galderic amb la Fira de la Llet i la prova de la Copa Gironina de BTT, en el format clàssic de participació oberta a tothom com a competició o com a marxa popular més les curses  habituals de promoció pels nens i nenes. La matinal s’ha celebrat amb circuits de 35 i 25 quilòmetres ràpids i de poca pujada per les rodalies del Volcà de la Crosa i el cim de Brunyola, com a cim més alt.
Seguint la tònica de les ultimes proves, Bicis Esteve ha dominat la cursa elit amb Roger Argelaguer, seguit de Ramon Lozano (Trafach Bikes). Completaren el quadre d´ honor Christian Collados a master 30, Beni Montero(Monty Ambisist) a veterà 40, Jordi Miquel (Gavarres) a júniors i Jordi Quintanas a sots 23.
La volta curta de 25 quilòmetres ha estat dominada en solitari pel Cadet Ivo Castella (Bicis Segu) seguit del Veterans Pere Batllori (Area Llagostera) i Joaquin Esparreguera, i les primeres Fèmines, Aida Viladrich (3hm) Julia Ribes (Baix Ter) i Berta Orosco (Ayats Cycles). Les curses de promoció s´ han celebrat amb quatre proves i uns 100 nens i nenes.
La sortida i lliurament de premis han estat presidits per l' alcaldessa Olga Guillem més regidors i representants del Club Ciclista Els Tres Campanars. Com a cloenda es gaudí de botifarrada. Hi hagué també un record d´ una samarreta i obsequi de La Fira de la Llet.