L´equip de BMX X Riders participar al Trophée d´ Automne francès

17/10/2013
BMX

Un grup de 18 corredors catalans es van traslladar a la villa de Sarrians a França per disputar la segona ronda del Trophée d’Automne. Amb una participació de 435 corredors i un estat perfecte de la pista, va ser l’escenari d’unes bones rondes a les quals tots els nou components del X-Riders es van esforçar al màxim amb molt bons resultats.
Marta i Mariona Calvís van arribar a la final en 4ª i 5  posició respectivament. Mar Campos, Maika Rodríguez i Tamara Román era la seva segona cursa des de que es van iniciar al Bmx i per molt poc no van entrar a la final. Marc Román va lluitar per fer-se un forat a semifinals, amb uns resultats a les motos de 3er, 3er i 2n, però a quarts va acabar cinquè, per una posicio no va poder passar-hi. Sergi García i Daniel Vargas malgrat no tenir les millors condicions físiques van decidir també lluitar fins el final.
Per últim Iker Rodríguez fou el valent que va decidir córrer amb l’elit francesa malgrat no tenir experiència amb aquesta categoria. Va acabar a quarts de final, però molt content amb els resultats i per compartir graella amb un dels grans riders Denis Taullet.
L’equip fou acompanyat pel seu entrenador Miquel Angel Román, més conegut per tots com “Pipiolo”, que va donar consells als seus riders constantment.