El CE Handbike Barcelona guanya a la copa d´ Europa de casa

08/10/2013
Carretera

El CE Handbike Barcelona guanya a la copa d´ Europa de casa

 

El Campionat d'Europa de handbike visità durant dos dies Barcelona en un circuit de nou proves, cinc de RR i quatre de TT (RUTA i CRONO), que han comptat amb la participació de més de 550 atletes de 21 Països de la UE en una màniga que ha clausurat un any esportiu amb unes jornades realment úniques i amb uns circuits, organització i climatologia que han satisfet per complet tots els participants. Una cop més s'ha confirmat la supremacia dels campions del món Joel Jeannot i Rafal Wilk, respectivament de França i Polònia.
El Club Esportiu Handbike Barcelona, gràcies a les puntuacions del seus atletes que han participat a totes les competicions del circuit, ha sigut guanyador del guardó per equips. El trofeu quedarà per tot l'any 2014 dipositat a la seu del club que, per poder consolidar la seva propietat, tindrà que confirmar-se per dos anys més com el millor equip d'Europa.
El CE Hanbike barceloní està format per Adolf Torres, Isaac Mateo, Javier Quiles, Julià Montero, Simon Muñoz, Josep Planiol, Martin Berchesi, Israel Rider, Joan Saló, Xavi Fernández y Giovanni Margaria.