La Diada Montserratina, diumenge 27, pujada lliure al Santuari i la benedicció del Pare Abat a les 10 hores

27/10/2013
Cicloturisme

La Diada Montserratina, diumenge 27, pujada lliure al Santuari i la benedicció del Pare Abat a les 10 hores

 

Tot a punt per la Diada Montserratina amb la pujada lliure al Santuari de Montserrat i la tradicional benedicció del Pare Abat, Josep M. Soler, aproximadament a les 10:00 hores del matí.

La històrica festa, organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme, arriba a la 65ena. edició i es celebrarà el proper 27 d'octubre amb la pujada per a tots els ciclistes a la muntanya de Montserrat per donar gràcies a la Mare de Déu per les fites de la temporada.
La novetat d'aquest any serà la pujada a Montserrat pel seu vessant més tradicional de Monistrol de manera molt segura gràcies a l’ajuda dels Mossos d'Esquadra i autoritats de Trànsit. Hi haurà una concentració dels ciclistes a l’esplanada de l'Aeri de Montserrat a la cruïlla de les carreteres C-55 i B-112. A les 8:45 hores, i de manera neutralitzada, ens dirigirem cap a Monistrol per fer la pujada de 8 km per la carretera BP-1121.
Val a dir que estarem escortats per efectius de Mossos que avisaran als vehicles que baixin de la muntanya i que no permetran l’avançament dels ciclistes que pugin. Sens dubte serà una gran millora en seguretat tot i que us recordem que la circulació estarà oberta i s'han de respectar en tot moment les normes de circulació i les indicacions d'autoritats i voluntaris.
També recordar la iniciativa d’Ocisport que organitza la marxa cicloturista “La Montserratina” que sortirà de la població de Igualada a les 7:45 hores i que  pujant per Can Maçana arribarà al Santuari juntament amb els que pugin des de Monistrol. Tota la informació a http://www.ocisport.net/
Aquest any la Diada Montserratina retrà homenatge al nostre campió ciclista Miquel Poblet que ens va deixar el passat mes d’abril i que havia participat a les primeres diades.
Ja al Mirador dels Apòstols, tindrem temps de recollir el pin commemoratiu “memorial Miquel Poblet” per a tots els participants i la tradicional cinta per tots els clubs assistents. També us podreu fer una bonica foto que publicarem els dies posteriors a internet i visitar els expositors dels nostres patrocinadors.
Per veure tota la informació: www.cicloturismecat.wordpress.com/diadamonserratina2013