Roger González i Blanca Júlia guanyen el DH de Soldeu

01/10/2013
DHi

El passat cap de setmana 28 i 29 de Setembre les instal•lacions del SOLDEU Bikepark van acollir la quarta prova puntuable per la ROC ROI Copa Catalana de Descens, organitzada pel SOLDEU Bikepark i MONPOL Sports.
Des de les primeres hores del matí del dissabte, els 130 corredors participants a la cursa van començar a entrenar pel circuit reservat per celebració de la prova. El circuit és presentava força sec a l’espera de les primeres gotes que estaven pronosticades. Gracies al telecabina de SOLDEU, tots els corredors van poder aprofitar tot el dissabte per tal de realitzar el màxim numero de descensos possibles i mirar de millorar els temps.
Mentre els corredors anaven escalfant, MONPOL Sports i els tècnics del SOLDEU Bikepark van  condicionar la zona de sortida amb una espectacular rampa a més de 2000m d’alçada, es van reforçar els elements de seguretat del circuit i es va preparar la zona d’arribada.
El diumenge 29, els entrenaments van començar a les 8 del matí amb el telecabina funcionant a ple rendiment i amb el circuit humit per la pluja caiguda durant la nit. A les 10h i després de la verificació del circuit per part del obridors, arrencava la primera sèrie de la competició en la qual Bernat Guardia realitzava el millor descens amb un temps de 2m 29s 07ms, en categoria masculina, i Blanca Julià amb 3m 42s 107ms, en categoria femenina.
Desprès del descans de la primera sèrie, i d’haver recuperat energies amb l’avituallament, els corredors es disposaven a agafar el remuntador per iniciar la segona sèrie amb puntualitat.
Amb un circuit amb perfectes condicions, els corredors van anar reduint els seus propis temps oferint al públic uns últims descensos espectaculars.
Finalment la classificació va quedar: en primera posició Roger Gonzalez, amb un temps de 2m 47s 083ms, seguit de Bernat Guardia amb un temps de 2m 49s 070ms i tercera posició per Àlex Marin amb 2m 49s 575ms. En categoria femenina s’imposava Blanca Julià amb 3m 31s 729ms per davant de Mireia Boscà amb 3m 39s 100ms i de Carla Adalid amb 3m 43s 130ms respectivament.
Amb un dia espectacular i un cop acabada la segona sèrie es va procedir a l’entrega de premis i al sorteig de material a càrrec de MONPOL Sports d’una càmera GoPro, càmera oficial de la ROC ROI Copa Catalana i d’una nit per a 4 persones gentilesa de Mountain Hostel Tarter.
Amb aquesta espectacular cursa es posava fi a la temporada d’estiu del SOLDEU Bikepark a l’espera de la ultima prova puntuable de la Copa Catalana de descens que es realitzarà a Llinars del Vallès.