Ja hi ha guanyadors del XVI Circuit de Llarga Distància-Pedalier 2013

29/09/2013
Cicloturisme

Ja hi ha guanyadors del XVI Circuit de Llarga Distància-Pedalier 2013

 

Després de la celebració de les vuit marxes cicloturistes puntuables, la setzena edició del Circuit de Llarga Distància-Pedalier ja coneix els seus guanyadors.
Els ciclistes de l'Esport Ciclista Sant Andreu de Barcelona Lluís Grane, Diego Niebla i Andrés Tigero, Roger Sala (Agrupació Ciclista Montjuïc), Josep Sancho (Club Ciclista Celrà) i Albert Serret (Club Ciclista Banyoles) han completat les vuit marxes i es portaran cap a casa un trofeu commemoratiu, un llibre de Cultura Ciclista, una sessió de teràpia Korporen, un pack energètic de High5-deporvillage.com, una inscripció per les 24hCyclotour 2014, una suscripció d’un any a la revista Pedalier, un lot SR Events i una armilla d’estiu Inverse. Fins a 29 cicloturistes rebran altres premis per haver participat com a mínim a sis marxes del Circuit.
En quant a la classificació per clubs, l'unic que ha participat amb cinc o més cicloturistes a un mínim de sis marxes del Circuit ha estat l'Esport Ciclista Sant Andreu, amb un total d'11.610 quilòmetres fets pels seus socis.
El lliurament dels premis es farà a la tradicional Nit de Marxa que es celebrarà el dissabte 23 de novembre.

Per veure tota la informació: http://www.cicloturismecat.wordpress.com/.