La Challenge de La Garrotxa de Ciclisme és aquest cap de setmana

02/10/2013
Carretera

La Challenge de La Garrotxa de Ciclisme és aquest cap de setmana

 

El Club Ciclista Montmell és l'organitzador de la Challenge de La Garrotxa, que ajudarà a mantenir actiu el ciclisme de carretera en aquest fi de temporada, i serà oberta a totes les categories, des de Cadets fins a Veterans, amb cicloturistes inclosos (amb certificat metge). Sant Feliu de Pallerols amb el  seu ajuntament i el santuari de la Salut amb el Suport del C.C. El Montmell i la FCC (Delegació de Girona) fan possible la Xallenge de la Garrotxa, una prova que consta de 2 etapes que sumades arriben als 130 quilòmetres. Els recorreguts d’aquesta prova seran espectaculars i els finals d’etapa, inèdits, com el del primer dia al cim del santuari de la Salut de Sant Feliu de Pallerols.
L’organització posa a disposició dels participants l’Hostejaria de la Salut i de Sant Feliu per acollir als participants amb totes les comoditats que els ciclistes es mereixen, gracies a les seves instal•lacions i restauració dels seus professionals com en David, cuiner de la Salut i aficionat al ciclisme des de fa molt anys..

Programa

Dissabte, dia 5: Sortida a les 16 hores, a Sant Feliu de Pallerols, i arribada al Santuari de La Salut, amb un recorregut de 52 quilòmetres, per carreteres tranquil•les de La Garrotxa i, en els últims quilòmetres, el Coll de Condreu.
Diumenge, dia 6: Sortida a les 10 hores del Santuari de la Salut, i arribada a Sant Feliu de Pallerols, amb un total de 80 quilòmetres, amb el mític Coll de Bracons, i una ruta amb tots els encants per gaudir del ciclisme. Alguna categoria farà menys quilòmetres.

La participació podrà ser per a una sola cursa, però per a la classificació final de la Xallenge, caldrà participar a les dues etapes. Totes dues curses tindran premi per a totes les categories, i per la general final es farà lliurament de mallots al líder, campions masculí i femení i guanyadors de la muntanya i metes volants.
Les inscripcions es faran a la sortida de cada cursa i el seu preu és de 10 €. L´ organització posa a disposició dels participants la Hostatgeria de la Salut i de Sant Feliu per acollir als participants, amb totes les comoditats pels ciclistes

Classificacions

Muntanya
Metes Volants
Líder General (Masculí i femení)

Per veure tota la informació: http://www.santuarisdegirona.cat/pallerols/ca/index.asp