Es perfilen els guanyadors del Trofeu de la Generalitat de BMX

26/09/2013
BMX

El passat diumenge es va celebrar la XXX edició del Trofeu de la Generalitat amb un centenar de corredors en una matinal de gran ambient als voltants del velòdrom.

Marta Cavis i Iker Rodríguez guanyen la Copa Generalitat

Deu corredors dels X-RIDERS C.E BIKE es desplaçaren el circuit d´Horta (Barcelona) per disputar el XXX copa Generalitat de BMX, en la que es van aconseguir dos trofeus de campions.
En fèmines b Marta Calvis, tornar a guanyar per tercera vegada consecutiva aquesta copa, en la que es va imposar en una final molt ajustada, i en la que Mariona Calvis desprès de classificar-se per la final va acabar en quart lloc, sent la mes petita de la categoria, on també corria Mar Campos, on a la seva primera cursa de BMX, no ens deixava indiferents i es classificava per la final acaben en una meritòria 7ª posició.
En 7 i 8 anys Iker Romera no es va adaptar en cap moment el circuit , encara que era el mes ràpid a les sortides i acabava en 9 ª posició. En 9 i 10 anys a Marc Roman se li escapa el podi en l’últim tram del circuit desprès d’haver dominat totes les mànigues classificatòries sent quart, a la mateixa Kevin Vizdominez, desprès de falta d’entrenament, acabava en 5ª posició. Sergi Garcia segueix evolucionen i ho demostra  el dia a dia on se el veu cada cop mes competitiu, va acabar en 10 posició, en 15 i 16 Daniel  Vargas va disputar bones mànigues classificatòries i va acabar en 4º lloc, en 17 i mes Iker Rodríguez segueix dominant la categoria i el seu tarannà competitiu el va portar a guanyar unes de les categories mes difícils, en elit Alberto Escudero tenint moltes opcions de podi, una caiguda el va deixar fora i va acabar en un quart lloc.