Matí rodó de ciclisme per recordar a Miquel Poblet

24/09/2013
BMX

Matí rodó de ciclisme per recordar a Miquel Poblet

 

 

Cent anys de la Festa del Pedal

A primera hora del matí, mentre els pistards escalfaven es va donar el tret de sortida a la Festa del Pedal, un esdeveniment capdal a la història del ciclisme i societat catalanes que enguany arribava al seu 80 aniversari. La ruta tenia final a Sant Cugat, però abans el pilot de 150 ciclistes va fer una parada a Montcada i Reixac davant el pavelló de Miquel Poblet on es realitzà una ofrena floral més una placa, amb membres de l´ Ajuntament de Montcada i la Federació Catalana Ciclisme.
Posteriorment es seguí camí fins Sant Cugat travessant Ripollet i Cerdanyola. Ja a Sant Cugat, i sota l´ organització del club ciclista de la localitat vallenca, es reconegué els clubs participants i aquelles entitats considerades històriques per superar els 50 anys de trajectòria.
Paral•lelament als voltants del velòdrom, el circuit permanent de BMX acollí una màniga del Trofeu Generalitat amb nombrós públic i un ambient de ciclisme que arrodoniren la matinal que obre el període de record al ciclista que canvia aquest esport per sempre ara fa més de 50 anys.