La Marxa Montserratina 2013 recordarà Miquel Poblet

18/09/2013
Cicloturisme

La Marxa Montserratina 2013 recordarà Miquel Poblet

 

Aquest dimarts ha tingut lloc a l'Hotel Amèrica d'Igualada la presentació oficial de la marxa La Montserratina, complement de la tradicional Diada Montserratina que com cada any tindrà lloc l'ultim cap de semana d'octubre. 

Aquest any, la popular marxa cicloturista farà un homenatge a Miquel Poblet, el que fou el gran mite del ciclisme català dels anys quaranta i cinquanta.
Entre els nombrosos assistents cal destacar la presència de l’Alcalde d'Igualada, Marc Castells; el Vicepresident primer del Consell Comarcal de l'Anoia, Jordi Calpe; el President de la Federació Catalana de Ciclisme, Josep Bochaca, així com els ex ciclistes Àngel Edo i Jaume Vilamajó, entre altres.
La Montserratina tindrà lloc el 27 d'octubre i a partir d’ara el lloc de sortida serà rotatiu des de les capitals de comarca que limiten amb Montserrat: Igualada, Manresa i Martorell. En aquest 2013 la sortida serà des d'Igualada, així els més veterans podran accedir des de Can Massana i viure l'homenatge a Miquel Poblet.
A Montserrat s'ajuntaran amb tota la resta de ciclistes que vindran de Monistrol per celebrar la tradicional Diada Montserratina amb el lliurament de l'insignia a tots els participants i la ofrena al Santuari. 

La Diada Montserratina, la gran festa del ciclisme català, comptarà amb la presència del saxofonista Pep Poblet que tocarà el virolai al Monestir, en el moment de fer l'homenatge a Miquel Poblet. La trobada des d' gualada  finalitzarà amb un dinar de germanor a la capital de l’ Anoia.

Les inscripcions es limiten a un màxim de 1000 participants: http://www.lamontserratina.cat/