La Marxa Cicloturista Vila de Pineda es celebra el proper 15 de setembre

10/09/2013
Cicloturisme

La Marxa Cicloturista Vila de Pineda es celebra el proper 15 de setembre

 

El proper diumenge 15 els companys del Club Ciclista Pineda tornen com cada setembre amb la seva marxa cicloturista, tot un clàssic amb més de vint edicions a les esquenes. Aquesta cita és, a més, el Memorial Fabrí Hernández i la vuitena puntuable de la Challenge Catalana de Cicloturisme 2013.
La jornada començarà a les 7:30 hores del matí al Poliesportiu Can Xaubet, on es farà el lliurament de dorsals. Una hora més tard, a les 8:30 hores, i al mateix lloc, es donarà la sortida al recorregut de 96 quilòmetres que continuarà per Santa Susanna, Malgrat, Palafolls, Blanes, Tordera, Hostalric i Breda. Des d’aquí es farà l’ascensió a Riells, la dificultat més important del dia.
Un cop s’hagi fet el reagrupament a dalt del port, els participants tornaran a Pineda seguint el mateix recorregut en sentit contrari.
Les inscripcions ja estan obertes a http://www.ciclismepineda.com/ fins el proper dijous dia 12 a la mitjanit amb un cost de 18 euros pels federats. Les inscripcions es tancaran automàticament a l’arribar als 300 participants. Aquest any els organitzadors obsequiaran a tots els participants amb impermeable commemoratiu.