La Roc Roi Copa Catalana de descens viatja fins al BikePark de Soldeu

16/09/2013
DHi

La Roc Roi Copa Catalana de descens viatja fins al BikePark de Soldeu

Els propers dies 28 i 29 de setembre tindrà lloc al BikePark de Soldeu (ANDORRA) la 4à prova puntuable per a la ROC ROI COPA CATALANA de descens, l’organització conjunta per part del BikePark Soldeu i MONPOL SPORTS garanteix que tots els riders gaudiran d’un recorregut divertit, ràpid i apte per a tots els amants del descens.

Inscripcions obligatories  a  www.ciclisme.cat   fins el dijous 26 a les 24 h.

Una prova esperada en un entorn privilegiat, ja cal destacar un traçat treballat i cuidat al mil•límetre, i es que des del BikePark de Soldeu s’està treballant perquè aquesta prova sigui tot un referent dins el calendari nacional. Per altra banda tots els acompanyants poden fer excursions, itineraris o simplement gaudir d’unes vistes increïbles.
Durant el dissabte es podrà entrenar, sense cues ni retards, i es que el telecabina no pararà de funcionar perquè tots els descenders puguin baixar tantes vegades com ho desitgin. El diumenge, el dia de la prova, els corredors gaudiran d’un avituallament sòlid i líquid complert com en totes les altres edicions i finalment desprès de l’entrega de premis es procedirà amb el sorteig de material, entre d’altres una càmera GoPro Hero 3 White edition gentilesa de GoPro,Taymory y K-Wind.
Tant els participants com acompanyants es poden allotjar al nostre establiment oficial: MOUNTAIN HOSTEL TARTER, a un preu especial i tots els serveis necessaris (rentador bicicletes, espai per guardar-les) perquè els riders es sentin com a casa

Per veure tota la informació: http://www.mountainhosteltarter.com/