Tot a punt per l’Etape Barcelona-Andorra 2013

03/09/2013
Cicloturisme

Tot a punt per l’Etape Barcelona-Andorra 2013

 

El dissabte 14 de setembre tindrà lloc la segona edició de l’Etape Barcelona-Andorra by Le Tour de France. Després d’una primera edició marcada per les dures condicions meteorològiques viscudes, l’organització ha avançat la data quinze dies, amb la finalitat d’evitar les primeres gelades a Andorra.
RPM Racing i ASO, organitzadors del Tour de França, ja tenen tot preparat per oferir aquesta vivència única pels amants del ciclisme, que dóna l’oportunitat de recórrer el mateix circuit que es va realitzar durant la setena etapa del Tour de França del 2009, Barcelona–Andorra.
Una de les novetats d’aquest any serà el punt de sortida, que es farà a les instal.lacions esportives de la Universitat de Barcelona, a l’Avinguda Diagonal, 695. L’arribada es farà al port d’Andorra-Arcalís, a 2.240 m d’alçada. És un recorregut exigent en continu ascens que permetrà als cicloturistes emular als professionals del pilot internacional. A més del final en alt en l’exigent coll andorrà d’Arcalís, els participants hauran de superar els alts d’Ullastrell (km 25), del Pi de Sant Just (km 103) i de Serra-Seca (km 133). Per fer més fàcil el camí, l’organització té prevists set punts d’avituallament al llarg de la ruta.
Les inscripcions ja s’apropen als quatre-cents cicloturistes i estan obertes fins el proper dimecres 11 a un preu de 40 euros pels federats. Recordeu, a més, que aquesta marxa serà la darrera puntuable del VI Circuit Ciclopirineus-Coluer Bicycles que organitza la Comissió de Cicloturisme de la FCC.

Per veure tota la informació: http://www.letapebcn-and.com/