Juande Dios González i el júnior Antoni Martínez guanyen a Sants

01/09/2013

Un total de 33 corredors juvenils i la corredora Maria Casanova en categoria Elit han participat en una bonica cursa dins de un circuit urbà en la carretera de Sants. Els intents per sortit del grup han estat constants fins que en el últim terç de la cursa tres corredors han aconseguit una petita avantatge que mai ha superat els 30 segons però que al final han sigut suficients per disputar-se la victòria final.
Al sprint ha guanyat en Antoni Martínez del Huesca la Magia, seguit del seu company d'equip Gerard Armillas. En tercer lloc ha entrat Ot Doniga del Bicis Esteve que ha estat el millor classificat en juniors de primer any. Per equips ha guanyat el Huesca la Magia i en la classificació general de la Copa Catalana el nou lider és en Gerard Armillas i en fèmines Elit continua sent na Maria Casanova.
En la segona cursa de Elit-Sub23 han sortit en total de 65 corredors. Fins a la mitat de cursa el grup ha anat compacta només trencat pels sprints bonificats. El corredor Sub-23 Adrià Moreno ha intentat marxar en solitari però del equip Inverse, molt atent durant tota la cursa, ha sortit en Juan de Dios González fins arribar a la seva roda i amb un bon acord entre tots dos han rodat sempre amb diferencies entre 15 i 20 segons respecte al grup. En Adrià ha bonificat en la major part dels sprints però en el definitiu d'arribada en Juan de Dios ha guanyat atacant des de lluny. El sprint del grup l'ha guanyat en Jordi Soler, entrant en tercera posició. El millor Sub-23 ha estat en Adrià Moreno i per equips ha guanyat el Inverse-Serman Port. En la classificació general del Campionat continua de líder en Jordi Soler del Inverse.