La Festa del Pedal homenatjarà Miquel Poblet en el seu centenari

05/09/2013
Cicloturisme

La Festa del Pedal homenatjarà Miquel Poblet en el seu centenari

Ara fa cent anys de la celebració de la primera edició de la Festa del Pedal. En aquell 4 de maig de 1913, uns dos-cents ciclistes van unir les ciutats de Barcelona i Sant Cugat del Vallès.
Durant aquest segle s’han celebrat setanta-nou edicions de la Festa, la darrera l’any passat, organitzada per l’Sport Ciclista Català per commemorar el centenari d’aquest club barcelonès.
Aquest 2013, des de la Federació Catalana de Ciclisme, juntament amb la col.laboració especial de la Unió Ciclista Sant Cugat, volem convidar a tots els ciclistes que vulguin reviure aquell recorregut original que, a més, servirà per homenatjar en Miquel Poblet, el “noi de Montcada”, que ens va deixar el passat mes d’abril.
La cita serà el proper diumenge 22 de setembre a les 9:30 hores del matí al Velòdrom d’Horta de Barcelona. El recorregut proposat, apte per a tots, ens portarà pel Coll de la Ventosa, el Cementiri de Collserola i Montcada i Reixac, on es farà un petit homenatge a Miquel Poblet al poliesportiu de la població. A continuació només quedarà arribar a Sant Cugat passant abans per les localitats de Ripollet i Cerdanyola.    A l'arribada a Sant Cugat, la Unió Ciclista ha preparat un bon esmorzar de germanor i també entrega d'obsequis a tots els participants.

A la sortida retrem homenatge a tots els Clubs històrics, antiguitat de més de 50 anys, que siguin presents a la marxa.

Tots els detalls en el bloc de la Comissió de Cicloturisme http://www.cicloturismecat.wordpress.com/ però reserveu la data: diumenge 22 de setembre.