Actuació rodona dels catalans als Campionats d´ Espanya júnior

27/08/2013
Carretera

Actuació rodona dels catalans als Campionats d´ Espanya júnior

Aquest diumenge s´ han tancat els Campionats d´ Espanya júnior a Múrcia amb una brillant participació de la selecció catalana que ha tret dos podis, dos segons llocs en concret, més varis resultats en el top ten per concretar una gran acció col•lectiva tant a la vessant masculina com femenina.
La prova de fons masculina culminà la cita amb una medalla de plata signada per Gerard Armillas, només superat al final pel campió Alex Aranburu, a només dos segons. A un pas del podi es quedà David Calmaestra, tercer fa poc a la general final de Copa d´ Espanya, i ara quart a la gran cita de la categoria. La competició femenina tingué dues catalanes entre les millors: Elisabet Escursell, vuitena, i Ariadna Trias, novena.
A la crono arribà el primer podi català de la ma de Xavier Pastallé qui fou segon al final en una prova on els altres dos catalans també estigueren entre els millors amb Gerard Armillas, desè, i David Calmaestra catorzè. Tot i arrencar cinquè al primer punt, Pastallé realitzà una gran segona meitat de cursa, quedant-se a vuit segons del títol. A la cursa femenina Anna Laredo entrà al top ten sent vuitena, mentre que Elisabet Bru acabà dotzena i Ariadna Trias, setzena.