Gran paper català a la Copa de França XC amb triomf final de Josep Duran

20/08/2013
Federació

Gran paper català a la Copa de França XC amb triomf final de Josep Duran

La representació catalana a la darrera màniga de la Copa de França XC  ha deixat grans resultats destacant la segona posició parcial i triomf final de Josep Duran (Megamo) i la participació col•lectiva de la selecció catalana cadet i júnior.
Duran guanyà la classificació general de la Coupe France VTT un cop finalitzà  en la segona posició aquesta última prova, assegurant d'aquesta manera la general final i demostrant una gran regularitat en les tres proves puntuables (Saint Pompon 2n, Locminé 1r i Meribel 2n). El també representant de Megamo Ismael Ventura fou desè a la cursa elit.
Per la seva part el combinat català tancà amb un quart lloc a deu segons del podi un cop es sortí de la part endarrerida de la graella. El grup està format pels cadets Magda Duran i Antonio Alcantara i els júnior Judith Fores, Laia Fores i Narcis Lopes.

Valoracions del tècnic Lluis Soler

Podríem resumir la prova de molt positiva donat el nivell de participació, amb mànigues de fins a 190 corredors i participants de la talla de Gun Rita, varies vegades campiona del Món i la vigent campiona del Món. En un circuit molt tècnic i exigent,  es varen fer les diferents mànegues i destacaríem els següents resultats. El cadet Josep Duran va fer un segon lloc a la cursa i obtingué, amb aquesta posició, el campionat de França,  des de la Federacio felicitem al corredor cadet i equip, en cadet femení una excel•lent 4a posició a tan sols  9 segons de la tercera, tanmateix l'excel•lent resultat de Pablo Egeda amb un segon lloc i la quarta posició de Tomas Misser que per una punxada li va restar totes les opcions de pòdium, ja que va arribar a l'esprint amb el tercer arribant finalment 4t a la categoria M 30 i la resta de participants catalans obtingueren aquests resultats: júnior femení Judith Fores 22a,  Laia Fores 26a, sots 23 femení Judith Sánchez 12a, elit un bon 10è lloc d'Ismael Ventura, més Cristofer Bosque, 16è, Ramón Sagués 18è, Màster 30 David Puig 18è, cadet masculí Ivo Castella  91è, Antonio Alcántara  júnior masculí una excel•lent 58a posició després d' avançar a més de 100 corredors, Dani Martí el 130, sots 23 masculí Adrià Noguera una brillant 23a posició Gerard Álvarez 43a i Adrià Lllausàs 45a-