Una forta calor rebé la Copa Catalunya infantil de Vinallop

29/07/2013
Promoció

Una forta calor rebé la Copa Catalunya infantil de Vinallop

 

El dissabte 27 de juliol per la tarda, un total de 52 nois i noies varen participar a la prova infantil de Vinallop, puntuable per a la Copa Catalunya, que es va disputar al circuit municipal de Tortosa i que va tornar a aplegar participants de les províncies de Castelló i Terol.
La forta calor que ha fet aquest passat cap de setmana, va obligar a escurçar la reunió a només les proves en línia, on els joves corredors van donar força espectacle. Els primers en prendre la sortida van ser els benjamins; el més ràpid en recórrer els dos quilòmetres va ser Sergi Montserrate (Cicles Morenito), seguit de Iban Salvador (Caspolino), Ivan Borodin (Benicàssim), Nadine Salvador (Caspolino) i Santiago Jiménez (Maco), qui va patir una caiguda afortunadament sense conseqüències.
A continuació van sortir els principiants, el quals van fer 4 km al circuit de Vinallop. El més ràpid va ser Sergi Darder (Sant Boi), amb sortida inclosa pel circuit de BMX, tot seguit de Joan Cadena (Vilaseca) i Joel Díaz (Vilanova). En noies les tres participants van tenir premi: Maria Pie (Vilaseca), Marta Vilanova (Cicles Morenito) i Estefania Jiménez (Maco).
Els alevins van agafar el següent torn i la seva cursa va estar marcada pel control dels equips més nombrosos, arribant finalment a l'esprint del grup després dels 8 km de cursa. Pol Montserrat (Cicles Morenito), David Miguel (Baix Ebre) i Luís Vivián (Sant Boi) van ser els 3 primers nois i Nerea Ruiz (Vilanova) la primera noia.
Per últim, la cursa dels infantils va estar marcada per una montonera que es va produir poc abans de la meitat de cursa fixada a 16 km i que va afectar a diversos nens, sent el més perjudicat el Genís Escote (Vilanova), que va requerir ser traslladat a l'hospital per una forta contusió al braç però afortunadament no se li va detectar cap lesió d'importància, i per tant la cursa es va haver de neutralitzar. Un cop represa, no hi va haver cap més incident i la cursa se la va jugar a l'esprint un grup de 5 on el més ràpid va ser el David Cabezas (Comarques de Lleida), seguit d'Adrià González i Pau Vilanova (tots dos del Cicles Morenito). En noies Alba Gómez (Benicàssim), Ariadna Nevado (Caspolino) i Judit González (Cicles Morenito) van ser les tres primeres classificades.

La propera cursa de la Copa Catalunya infantil serà el proper diumenge 4 d'agost a Vilaseca (Tarragona) i posteriorment el calendari patirà una aturada per les vacances d'estiu fins l'1 de setembre, que tornarem de nou a Tortosa.