Miquel Hernández i Griselda Artigas trepitgen el podi de l´ europeu de BMX

19/07/2013
BMX

Miquel Hernández i Griselda Artigas trepitgen el podi de l´ europeu de BMX

 

El passat cap de setmana es va celebrar a la localitat Belga de Dessel, el Campionat d’Europa de BMX amb uns 15 corredors estatals i d´ ells, set catalans culminant un gran cap de setmana de bons resultats.

Resum dels resultats
 
- Boys 9 - Miquel Hernandez del club Sant Andreu va fer unes grans eliminatòries i va arribar fins a la final de per esdevenir subcampió d’Europa per photo finish 
- Girls 12 - Griselda  Artigas del club BMX Mataró fou tercera a la final  
- Boys 11 - Marc Roman, segona vegada que participava en un europeu. Va iniciar la primera eliminatòria en quarta posició i a la segona va caure al enganxar-se el manillar d´ un rival causant baixa
- Boys 13 - Saul Conde arribava de guanyar molt còmodament el campionat d’Espanya. L´objectiu era entrar a la final però una forta caiguda als entrenaments de dijous li va apartar de la competició.
- Junior MEN - Tot i que Oscar Camero va fer una gran cursa el diumenge i va estar a punt de passar, finalment ni Alberto Escudero ni Oscar van poder passar la primera eliminatòria. Assenyalar que el nivell d'aquesta categoria es altíssim.