Concentració de la selecció catalana DH

05/07/2013
DHi

Concentració de la selecció catalana DH

Aquest divendres 5 de juliol, un grup reduït de preseleccionats de descens, han fet un estatge a Vallnord Bike Park La Massana, a Andorra, per preparar els Campionats d’Espanya DH del 20 i 21 de juliol. Aquest cap de setmana coincideix amb la Copa Catalana Internacional a Vallnord Bike Park, i es posarà a prova el nou circuit de DH, dissenyat per a la Copa del Món de mountain bike que Andorra organitza del 24 al 28 d’aquest mes a Vallnord.
Els preseleccionats per aquest estatge, que estan dirigits per Bernat Guàrdia amb l’ajuda de Ivan Oulego , són els següents: Alex Marin Trillo, Daniel Algarra Navarro, Ferran Jorba Prats, Guillem Sanz Casadevall, Isaac Perich Avellí i Roger Mateos Manrique.
Per aquesta trobada de Vallnord s’han triat 3 cadets i 3 júniors que, gràcies a la col•laboració de Vallnord Bike Park i la Federació Catalana de Ciclisme, estan aprenent sobre els millors circuits que poden tenir, amb els millors pilots catalans que actualment participen a la Copa del Món de Descens.