Els Campionats de Catalunya de trial són diumenge a Sant Antoni de Vilamajor

06/07/2013
Trial

Els Campionats de Catalunya de trial són diumenge a Sant Antoni de Vilamajor

 

Sant Antoni de Vilamajor serà seu el proper dia 7 de juliol de la segona prova de la Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy [prova internacional UCI, C1].  El petit municipi del Vallès Oriental situat a les vessants meridionals del Montseny acollirà aquesta important prova del calendari a les a les instal•lacions de Trial Evolution.
Joan Figueras és el líder provisional de la Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy seguit del maresmenc Pol Tarrés i del vallesenc Oriol Roca després de la disputa de la primera prova celebrada a L’Esquirol - Sta. M. de Corcó el passat mes de maig.
Els tres s’hauran d’esforçar de valent si volen conservar les privilegiades posicions de podi vist l’alt nivell d’enguany. Per segon any la prova vallesana tindrà el gran atractiu de ser prova internacional UCI categoria C1, fet pel qual s’espera una participació de luxe entre ells amb Abel Mustieles, n. 1 en el rànquing UCI.
La prova de la Copa Catalana Trial ’13 X-UP Energy tindrà un recorregut total de sis zones i tres voltes, la duresa de la qual es veurà intensificat amb la climatologia de l’època.
I per si tot això fos poc diumenge es coneixeran els Campions de Catalunya 2013 de l’especialitat, la prova organitzada pel CC. Trencacames acull per primera vegada els Campionats de Catalunya de Trial. Rafa Tibau de Caldes de Montbui va obtenir l’any passat el títol català disputat a Vic, fet pel qual el converteix amb l’home a batre, actualment Tibau ocupa la 9a posició al rànquing UCI Amb tot això s’espera una jornada ben interessant.  
Es recorda que la participació al Campionat de Catalunya es una condició determinant per formar part de la selecció catalana que te previst participar a la propera Copa del Mon a Praloup (França)  el  27 i 28 de juliol.

Les inscripcions pel Campionat de Catalunya – Copa Catalana es poden formalitzar anticipadament al web http://www.trialsport.es/ fins les 24:00h del dimecres abans de cada prova o bé el mateix dia de la prova a partir de les 08:30, sent l’inici de les proves a partir de les 9h.

Pel que fa a les categories de Kid’s Cup després de la disputa de la primera prova les posicions capdavanteres són per a Arnau Ricart de Taradell en pre benjamins, Martí Cros de Vallgorguina en benjamins, Aleix Arrufat de Valderrobles en principiants, Alan Rovira de Castellar del Vallès en alevins, Martí Aran de Borgonyà en infantils i Eloi Palau de Viladrau en cadets.
Pel que fa a les categories de l’Open Cup tenim a Roger Lladó de Monistrol de Montserrat, Cristofer Iglésias de Taradell en nivell verd, Oriol Rodríguez de Gironella en nivell blau i Àlex Urgellés de St. Cugat del Vallès en nivell blanc encapçalen les respectives categories.
En aquesta segona prova els participants de la Kid’s Cup i de l’Open Cup es trobaran amb un recorregut de cinc zones on hauran de fer dues passades.