Cycling Costa Daurada, nou patrocinador de la Comissió de Cicloturisme de la FCC

01/07/2013
Cicloturisme

Cycling Costa Daurada, nou patrocinador de la Comissió de Cicloturisme de la FCC

Estem molt contents com sempre que una nova iniciativa confia en la Comissió de Cicloturisme per donar-se a conèixer. Aquest cop us presentem una nova empresa que va començar les seves activitats fa uns mesos a terres de Tarragona. Es tracta de Cycling Costa Daurada, que posa en marxa el projecte de rutes guiades de ciclisme en carretera adreçat a ciclistes i triatletes, amb el suport del Consell Català de l’Esport, la Federació Catalana de Ciclisme i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.
Les seves activitats inclouen rutes programades tots els diumenges i també paquets i rutes d’un dia aptes per diferents nivells i amb sortida des de Salou, Cambrils i Prades. També s’organitzen cronoescalades, sortides Cycling Friends & Family amb bicicleta de muntanya i d’altres activitats que combinen esport i turisme.
Els amics de Cycling Costa Daurada col•laboraran amb la Comissió de Cicloturisme el que queda de temporada 2013 i també la propera 2014.
Entre els finalistes dels tres circuits de cicloturisme -tots aquells que hagin completat 6 marxes o més a la Challenge, Llarga Distància o
Ciclopirineus- es sortejaran tres estades de cap de setmana per gaudir dels mateixos serveis i de les boniques rutes tarragonines. Aquestes estades es sortejaran a la Nit de Marxa el 23 de novembre.

Per veure tota la informació: http://www.cyclingcostadaurada.com/