Més de 800 participants es citen a la Marxa Tres Nacions

17/06/2013
Cicloturisme

Més de 800 participants es citen a la Marxa Tres Nacions

Destacable aquesta participació de 800 participants , que juntament amb els acompanyants consolida un gran cap de setmana ple de visitants a Puigcerdà per gaudir  d’aquesta festa del ciclisme.
Com les dos darreres edicions  els participants han  gaudit d’un dia solejat i  calorós i amb una  temperatura molt agradable de 16º per superar el port d’Envalira.
A les vuit del matí , l’Alcalde de Puigcerdà  Sr. Albert Piñeira tallava la cinta de sortida acompanyat  per el Regidor d’Esports Sr. Albert Casas , del president  del Club Poliesportiu Puigcerdà, Sr. Joan  Barnola i del vice president de la Federació Catalana de Ciclime , el Sr. Moradell.
Prèviament els Srs. Antoni Sanz i Jaume Tosas, organitzadors de la marxa, han fet un reconeixement al Sr. Lluís Llanas  per la seva tasca ,durant molts anys  amb el club ciclista de Puigcerdà  en l’organització de la Marxa.
El petards tradicionals, des de a dalt del campanar anunciaven la sortida i els ciclistes tenien per davant 140 km.  que han estat  superats per entre 4 i 7 hores per un circuit  dels més atractius i especials del Pirineu : la Cerdanya, Andorra, el port d'Envalira (2400 m), el Pas de la Casa i l’últim escull del coll de Pimorent (França), per baixar ràpidament  fins a Bourg-Madame i arribar novament a Puigcerdà.
En l’aspecte de l’esforç, els participants han demostrat un  bon nivell de preparació esportiva , destacant en categoria masculina Miquel Martínez  3h 58m, Xavier Garcia 3h 58m i Marc Alonso 4h om  En noies  Sharon Laws 4h 8m, Lorena Llamas  4h 30m i Núria Monzonis 4h 41m.
Altres premiats han estat  Benet Vicente (participant  amb més edat) i el Club Probike amb 26 participants.
L’arribada  de la marxa estava situada en el complex esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà, ple de nombrosos afeccionats i familiars que esperaven  l’arribada dels participants i on també hi han assistit  l’Alcalde de Puigcerdà  Sr. Albert Piñeira , el regidor d’Esports Sr. Albert Casas , el regidor d’Urbanisme  Sr. Pere Valiente, la regidora de Comerç la Sra. Marta Rufiandis regidora de joventut  M. Carmen Mas , i la regidora de Turisme la Montse Dolcet
Com sempre, el Club Ciclista Poliesportiu Puigcerdà ha aconseguit un ampli recolzament social i esportiu amb la implicació de molts voluntaris. També han  estat importants  la col•laboració  del  Servei Català de Trànsit, de les federacions Catalana i Andorrana de Ciclisme, el suport institucional de l'Ajuntament de Puigcerdà , Ajuntaments de Cerdanya i Parròquies Andorranes  com també el suport de les institucions  del Govern Català, d’Andorra i de França, per la seva contribució en el bon desenvolupament de la Marxa Cicloturista “Ruta Pirinenca de les 3 Nacions”.